Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Krecz szyi i obiawy

Gość Nishi

Rekomendowane odpowiedzi

Tydzień temu jak byłem u lekarza powiedział ze mam krecz szyi przepisał mi mascie i gdyby w razie objawy nie mijały kupić kołnierz ortopedyczny tak wiec jak to w mojim przypadku byłem zmuszony do kupna kołnierza bo nie chciało przejść po masciach. I tu się zaczyna w sumie część o która się martwie mianowicie moje objawy były takie -ból główy tylko z prawej strony -szyi+ -barku,łopatki -lekki niedowład(uczucie cierzkosci ) prawej części ciala. Mam na myśli rękę i nogę + -zawroty głowy + -uczucie zdretwienia,ucisku jednej połowy głowy I tak wiec po zakupieniu kołnierza powiem efekt rewelacja objawy powoli mijały lecz w piątek wieczorem nagle zaczęło mi się kręcić w glowie, kołatanie serca i znów to uczucie osłabienia konczyn. Kołnierz nasze cały czas trochę mnie to zaniepokoiło dodał ze niektore objawy minęły oznaczone + wyrzej lecz są nowe ból ucha i uczucie jak bym cos w nim miał , ból gardła po prawej stronie(chora) tylko przy przelykaniu. Moje pytanie brzmi czy to nadal mogą być objawy kreczu szyi czy to po prostu zapalenie ucha 🤔