Gość przestraszony Krzysiek Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Witam serdecznie. Od 18 marca mam objawy Globusa Hystericusa czyli odczucie ciala obcego w przelyku. Na poczatku wydawalo mi sie ze faktycznie jest to kawalek warzywa ktore wczesniej jadlem. Oddycham raczej normalnie z tym ze serce raz bije wolniej szybciej a raz normalnie. Dzisiaj czyli 20 marca, mam dodatkowe objawy czyli lekkie zawroty glowy z polaczeniem lekkich bolow glowy. 15 marca bylem na pogotowiu gdyz mialem atak kamieni w nerce. Mam jakby wzdecia ale mysle ze to dlatego ze kamien powooi zaczyna wychodzic z mojego organizmu. Mam rowniez rozne stolce od czasu pojawienia sie Globusa Hystericusa. Rzecz w tym ze nie jestem pewny czy to faktycznie Globus. Czasami chwilowo sie trzese, moze I z zimna alr w domu raczej cieplo a dlonie mam dosc zimne. Jem normalnie, pije tez normalnie, papierosy przestalem palic od 18 marca gdyz nie przyjemne jest odczucie w przelyku. Wieczorami jest najgorzej. Uczucie wtedy mam duszenia sie przez kilka chwil a potem sie uspokajam, klade sie do lozka I zasypiam, spie normalnie. Prosze o jak najszybsza odpowiedz gdyz jest to niepokojace. Wrazie czego mam juz umowiona wizyta I lekarza rodzinnego. Z gory bardzo dziekujr Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wojciech1978 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Polecam olejek CBD, firma Cannabigold. Mnie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi