darkshadows Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Hej, mam pytanie do kogoś kto miał podobnie lub się na tym zna. Od jakiegoś czasu odczuwam drapanie w gardle i przełyku, przez co kaszlę, dodatkowo w nocy kaszel mnie wybudza. Miałam tak w tamtym roku, ale wtedy paliłam bardzo dużo papierosów, więc podejrzewam, że od tego. Jak to zmienjszyłam objawy przesyły. Półtora miesiąca temnu rzuciłam na dobre no a niestety kaszel jest dalej i jest to bardzo męczące, niestety czytałam opinie, ze może to być od serca. Próbuje zwalic wine na nerwicę i lęki, no ale nie mozna wszystkiego tak usprawiedliwiac.. Pomozcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Zrobic rtg płuc.Może być że mieszkasz w miejscu zanieczyszczonym i to od tego,albo od alergii na roztocza.Kto wie.....Może jak jest smog, chodzisz po dworze? Cytuj Odnośnik do komentarza
elzbieta552 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Idż do lekarza z tym kaszlem , lekarz podejmie decyzję czy podać Ci leki lub wyśle do pulmonologa na badanie płuc . Przewlekły kaszel może być oznaką przechodzonego zapalenia oskrzeli . Cytuj Odnośnik do komentarza
darkshadows Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Właśnie mało czasu spędzam na dworze... prawie w ogóle. Teraz mi przeszedł ale za to jak się budzę czuję drapanie w gardle, które później przechodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi