Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie przy oddychaniu - pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was wszystkich, mam dość uciążliwy problem, mianowicie od rana przy głębszym wdechu kłuje mnie w klatce piersiowej. Ból zlokalizowany jest na środku, jakby za mostkiem. Cierpię na zaburzenia lękowo-napadowe, więc każdy najmniejszy ból jest dla mnie jak coś strasznego. Niestety wizytę u lekarza rodzinnego mam dopiero w piątek, a nie chce trzy dni żyć w stresie, że to coś niebezpiecznego. Czy moga to być nerwobóle lub bóle od kręgosłupa? Dodam, że w sobotę się przeprowadziłam i mam nowe łóżko - bardzo miękkie. Czy to może być przyczyną? Od wczoraj zażywam też antybiotyk - doxyclinum, bo lekarz podejrzewa zapalenie przypadków, ale nie stwierdził tego dokładnie, bo uważa, że nic w jajnikach nie ma, ale skoor mnie boli, to mam zażywac antybiotyk. Dawka po 100mg rano i wieczorem przez pięć dni. Wczoraj zażyłam pierwszą. Proszę pomóżcie, bo zwariuję.

Mogą być od kręgosłupa, ale skoro cierpisz na stany lękowe to pewnie objaw nerwicy.. Mówi się, że ból w klatce po prawej lub lewej stronie to zwykle objaw sercowy, a ból kłujący umiejscowiony na środku wskazuje na atak paniki.. Pooddychaj głęboko, zajmij się czymś powolutku, nie forsuj się, dopóki nie przejdzie. Odpisałam Ci więcej w innym Twoim wpisie. Zastosuj moją Metodę 5 kroków. Z tego da się wyleczyć. Przy antybiotyku możesz dodatkowo odczuwać niepokój, suplementuj się wit. C w proszku lewoskrętną. Spróbuj najpierw 1/3 płaskiej łyżeczki rozpuszczonej w wodzie 3x dziennie. To da 3g wit C dziennie:) Daje siłę, leczy serce. Nie martw się! Wiele osób narzeka na poranne duszności, jeśli miałaś badania i nic Ci fizycznie nie dolega.. to musisz zabrać się za leczenie nerwicy. To trochę zajmie, ale wyjdziesz z tego!! Pozdrawiam!