Luka123 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam serdecznie Proszę o informację czy po wszczepieniu kardiowertera defibrylatora przy frakcji wyrzutowej 20 jestem skazana na jego ciągłą pracę bardzo odczuwalna. Boli mnie już całą przepona odczuwam ból pod łopatka. Coś w rodzaju czkawki. Kardiowerter mam wszczepiony w grudniu nie było jeszcze wyładowania defibrylatoratora. Proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Agula42 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Nie wiem jak jest przy frakcji wyrzutowej 20 😌 ale strzał/kardiowersja kardiowertera to nic przyjemnego-uczucie jakby ktos z tylu przywalił porządnego kopa w okolicy miedzy lopatkami,często powala na kolana ,przez chwile prócz strachu nie czuje sie zupełnie nic niemoc i strach ogarnia i przeszywa cale ciało 😓 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi