Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Brzęczenie w głowie a depresja

Gość BODEK1963

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BODEK1963

Moje problemy z dzwonieniem z tyłu głowy i brakiem snu rozpoczęły się 3 lata temu. Przed tymi objawami prowadziłem zdrowy tryb życia, uprawiałem sporty biegowe w tym półmaratony i maratony, nie paliłem i nie piłem alkoholu, wprowadziłem dietę bo wcześniej miałem problemy z nadwagą. Po wizycie u neurologa zostałem skierowany na tomografię komputerową. Wynik wykazał małe ilości blaszek miażdżycowych, które ponoć nie są wielkim zagrożeniem. Badanie krwi wykazały podwyższony poziom cholesterolu. Otrzymałem leki na szumy, cholesterol oraz na sen. Po rocznym zażywaniu cholesterol się zmniejszył ale dzwonienie i brak snu pozostały na stałym poziomie. Dwa lata temu udałem się do psychiatry który stwierdził silną depresję. Przepisane leki antydepresyjne pozwalały mi funkcjonować na co dzień /pracuję zawodowo/, ale nie zlikwidowały dzwonienia w głowie oraz braku snu. Obecnie jestem w bardzo złym stanie, poziom dzwonienia w skali 1 do 10 to 9, jeszcze wytrzymuję ale jestem u kresu sił, Przez 3 lata wstaję do pracy niewyspany, zmęczony i coraz bardziej bezsilny, mam myśli samobójcze. Jeśli ktoś przechodził lub przechodzi ten koszmar to proszę o poradę lub kierunek do lekarza lub ośrodka specjalizującego się w leczeniu tych objawów.

https://www.tuvaonline.ru/vypolnjaem-remont-vannoj-komnaty.dhtml

Antik Alma Ceramica, купить коллекцию Антик в СПБ - интернет-магазин КераМама

Плитка Aparici Tango купить с доставкой по Москве и МО. Каталог с ценами и фото интерьеров. Раскладка плитки в 3D бесплатно. Заказать по телефону +7 (495) 128-00-90.