Gość halinah Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Witam, W badaniu Holtera, w trakcie zapisu zarejestrowano 695 pojedynczych jednolsztaltnych pobudzen dodatkowych komorowych i 5 pojedynczych pobudzen dodatkowych nadkomorowych. Jeden lekarz powiedzial, ze nie potrzebuje brac lekow a drugi przepisal mi betaloc 25 mg do konca zycia. Co robic w takiej sytuacji? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Artur71 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Hej, ja mam arytmię od dwudziestu lat dożo więcej komorowych i nadkomorowych plus napadowe migotanie przedsionków. Oczywiście biorę leki i leczę się w Aninie. Nie jestem lekarzem ale z doświadczenia wiem, że taka ilości to żaden problem i żaden lekarz z Anina nie przepisał by leków przy takiej ilości. Magnez + potas i nie zawracać sobie głowy. Oczywiście skontrolować sobie serce za jakiś czas. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość halinah Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Dziekuje Ci serdecznie za odpowiedz. Ci dwaj lekarze wprowadzili mnie w zaklopotanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Artur71 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Bardzo proszę, jak bym miał takiego holtera, jak Ty to już bym siedział w knajpie na piwie ale niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi