Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nikt nie wygrał z nerwicą

Kasienka91

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też choruje na nerwice i czytam te wszystkie wypowiedzi w sieci i powiem wam,że jeszcze nigdy nikt nie napisał, że wygrał z nerwicą przez psychoterapię,piszą że mija na jakiś czas a potem wraca, są ludzie którzy leczą się po trzynaście lat różnymi sposobami, technikami oddychania, walki z lękiem i tak dalej, ja uważam że najlepiej leczyć się lekami, ja po roku spokoju muszę zacząć znowu brać teraz, bo nerwica wróciła, bez żadnego powodu, tyle że tym razem będzie ten sam lek,który ostatnio mnie wyprowadził, ARTEKIS, tyle że, brałam go nie rano, jak pisze na ulotce, bo otępia, ale przed snem i wróciłam do życia i teraz też wrócę! Pozdrawiam wszystkich

Hej,od tygodnia przyjmuję ten mój ARTEKIS w dawce 10 mg,szału nie ma,ale dzisiaj zwiększam dawkę do 20 mg. jeszcze tydzień i powinno być całkiem dobrze. powiem wam,że wczoraj czułam się dobrze, pojechałam z rodziną do kina i było fajnie,nic mi się nie działo, mimo, że był tam tłok i kupa ludzi, natomiast dziś będąc w domu,dostałam znowu ataku walacego serca i trzepania całego ciała, i o co tu chodzi?

Witam. Mam 34 lata gdy miałem pierwszy napad miałem 27 lat.Długo walczyłem z nerwicą. Moje objawy to rekordowy napad tętna 170 ciśnienie 160 na 110 bóle brzucha , szum w uszach. ucisk z tył głowy, chudnięcie. Brałem metocard ale oprócz uczucia ze mam niskie cisnienie a napady dalej występowały nic to nie pomogło. W koncu lekarz przypisał prewenit tabletki z witaminą b12 i b6. Po około tygodniu brania wszystko zaczęło sie normować. Koniec z nie wyspaniem rano atakami i uczuciem zimna i ciepła na przemian.

Witam żuczki moje! Już prawie rok biorę Arketis, ten co mi doktor przepisał (pisałam wcześniej) i jest super, czuję się superaśnie, biorę 1tabletke przed snem, czyli to bez zmian,bo tak brałam od początku, będę się odzywać co jakiś czas, szczególnie dla tych, co boją się go brać i szukają informacji na jego temat, póki co, nie zamierzam odstawić i mam w planach brać go długo, nie mam zamiaru przechodzić przez napady itp jeszcze raz!o nie! Pozdrawiam serdecznie wszystkich i trzymam kciuki was!