Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica czy cos innego?

Gość Asssss

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 23 lata. Od jakiegos czasu zle sie czuje ok rok czasu moze troche dluzej.Ciagle oslabienie szybka meczliwosc dusznosci uczucie pulsowania w ciele jakby cale cialo bilo jak serce pulsowanie obrazu w oczach dretwienie rąk nóg pulsowanie brzucha ktore widac drgania rąk skurcze miesni. Oslabienie utrzymuje sie caly czas tak samo rzeczy z pulsowaniem nie czuje przerw w tych stanach caly czas mi dokuczaja. Do tego bole w klatce za mostkiem bardziej takie uczucie gniecenia jakbym mial cos polozonego na klatce bole z lewej strony sa klujace rwace, bole glowy uczucie bezdechu przed snem w momncie gdy czuje ze juz zasypiam wybudzam sie bo wydaje mi sie ze serce mi stanie zaraz mam tak lilkanascie razy nie liczylem z 15 pewnie bym sie doliczyl zalezy od nocy bole glowy zawroty glowy zaburzenia rownowagi. Ostatnio zrobilo mi sie slabo i serce zaczelo strasznie bic myslalem ze to koniec. Mialem ekg po tym wydarzeniu nic powaznego nie wyszlo.Mimo to caly czas zle sie czuje puls gdy leze 52-55 wstaje 110-120 wchodze po schodach 150 z uczuciem ze zaraz zemdleje. Mam dusznosci caly czas tylko w roznym stopniu nasilenia nie zalezne od ruchu moge miec duze dusznosci gdy leze a male gdy stoje i na odwrot. Robilem troche badan zwykle Ekg kilka razy Rtg Klatki Tomografie glowy 2 razy Badania na borelioze i na tarczyce wszystko ok. Nie robilem zwyklych badan krwi. Dodam ze od 3 tygodni jestem przeziebiony zaczelo sie od gardla po tygodniu objawy grypy ktore lekko przechodza leki malo co pomagaja. Ciagle zmienna temperatura albo wysoka albo niska nie wiem co mi dolega. Nocne poty dreszcze. Temperatura sie nie chce ustabilizowac.Od jakiegos czasu zauwazylem tez krwawienie z ust i z nosa podczas wydmuchiwania nosa Prosze o jakies porady.