Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mam problemy i nie wiem od czego to może być

Gość AnnaJozefiak

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AnnaJozefiak

Dzień dobry wszystkim!!! :) Na imię mam Ania i chodzę do trzeciej klasy gimnazjum czyli mam 15 lat. Od klasy pierwszej gimnazjum prześladuje mnie *choroba*. Zakładano że to nadciśnienie tętnicze. Jednak teza jest nie słuszna bo miałam tylko wysokie w szkole przed np sprawdzianem. Mam dziwne objawy, takie jak mdłości, bolała mnie i kręciło mi sie w głowie, duszność w klatce piersiowej- nie mogłam normalnie oddychać, rozjedżały mi się nogi, straciłam orientacje, nic nie widziałam i miałam białe oczy, strasznie się pociłam a twarz miałam bladą jak kartka i zimny pot/mokrą oraz nic nie słyszałam... Nie wiem co się dzieje i się boje. Miałam takich kilka wypadków i to nie ważne czy jestem w słońcu czy w cieniu, czy siedze,leże, stoję czy to lato czy pierwszy raz w zimie (dzisiaj). Czy pomożecie mi Państwo. Mam nadzieje ze do końca tygodnia pójdę jeszcze do lekarza ale nic nie wiadomo bo będę mieć próbne egzaminy przed końcem stycznia.. Dziękuje za zrozumienie i możliwe odpowiedzi. Pozdrawiam :))

Nie wiem czy uzywałaś jakieś ziółka na uspokojenie,ale przed snem pij melisę.Można tez próbować neospasminę i sprawdzić jak zareaguje organizm,albo nervosol.Wypróbowac i zobaczyć ,co najlepsze.Oprócz tego konieczny jest ruch.W domu rower treningowyalbo chodź na basen.Pływanie bardzo relaksuje,rozluźnia,a zmęczenie fizyczne przed egzaminem oddala mysli o nerwach.trzymam kciuki.Jak mieszkasz na świżym powietrzu a nie w smogu, to może szybki marsz po lesie sosnowym w miłym towarzystwie.