Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból głowy, jakby w środku był kamień

Gość magda23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Jestem tu nowa, więc wybaczcie, jeśli w złym miejscu piszę. Ale także chodzi o ból głowy. Chodzi o to, czy możecie mi poradzić, gdzie w Poznaniu można zrobić (prywatnie) tomografię komputerową głowy? To bardzo pilne. Proszę pomóżcie! Pozdrawiam
Mam córke ma 10 lat i wiecznie bóle głowy w ct wyszło ze ma akcentacje rogów skroniowych komór bocznych z przewaga prawej,w eeg sa zmiany napadowe ale niepowodujace bólów głowy,od jakiegos czasu mniej wiecej 1,5 roku ma zaburzenia równowagi,bóle głowy i czest słabnie..pznadto ma wade serca le kardiolog wypowiedzial sie ze to nie od serca,,,chyba neurologicznie powinna byc przebadana,ponadto ma hipercholesterolemie i fruktozemie moze ktos ma podobny problem???z góry dziekuje
ponad rok temu mialam maly wypadek [na rowerze, podejrzenie wstrzasu mozgu] jednak badania tomografii komp. byly dobre. od tamtego czasu [nie jestem w stanie przypomniec sobie czy wczesniej mialam bole] b. czesto , prawie ze codziennie boli mnie glowa. sa to bole poszczegolnych miejsc.. nic konkternego.. od jakiegos miesiaca pogarsza mi sie pamiec.. nie wiem gdzie co pokoze, komu ile za co place i kto placi mi [jestem konsultantka Oriflame] itp. powtorzylam badania w innym szpitalu, rowniez wyszly poprawnie.. od kilku dni mam przeogromne bole glowy!! przy kazdym ruchu mnie boli, przy odwracxaniu i pochylaniu glowy i przy spojrzeniach i bardzo mi lzawia czy.. juz nie wiem co robic, mam dopiero 15 lat biore silne tabletki przeciwbolowe [ ketonal, ketonal forte ]. lekarzmi powiedzial ze bol moge byc spowodowanu tamtym urazem.. POMOZCIE BLAGAM JA JUZ NIE WYTRZYMUJE!! MOJE GG 12246668 ;((