Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość danjel319

Rekomendowane odpowiedzi

Gość danjel319

Witam!Mam 17 lat. Moje problemy zaczely sie ok dwa miesiace temu po skreceniu i naderwaniu stawu skokowego Po trzech dniach od skrecenia wrocilem do treningu silowego(trenowalem od 6miesiecy). Od tamtego czasu zaczely sie moje problemy. Na nastepny dzien pojawilo sie wysokie cisnienie190/80. wyladowalem na SOR-e w wynikach wyszlo ze mam niski potas i magnes. Przez kilka dni czulem mocne bicie serca, po jakims czasie doszly mocne drgawki nog ale ustaly po dniu. miale robione ekg nic nie wykazalo. od tamtej pory mierzylem cisnienie regularnie i wyniki sie wachaly w granicach 120/70 do 90/50. po miesiacu wyladowalem w szpitalu bo na ekg serca wyszly jakies nieprawidlosci. zrobiono mi holtera zwyklego, cisnieniowego,echo serca wyniki swietne jak u sportowca. Tylko ze ja nadal zle sie czuje mam uczucia zimna, przez tydzien po wyjsciu ze szpitala bolala mnie glowa. bol glowy ustapil lecz pojawily sie bole w podbrzuszu ale ustepuja po kilku dniach. Martwi mnie tez uczucie niedokrwienia nogi ktora byla skrecona, bol ciagnie sie od tylu uda do lydki. z przodu uda czuje lekkie zgrubienie.prosze o pomoc