Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dretwienie osłabienie okropny ból po sexie

Gość Mat30

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Jakiś miesiąc temu podczas uprawiania sexu w szczytowym momencie dostałem bardzo silnego bólu głowy. Był to bardzo ostry tępy ból głowy który trwał około 10 minut. Po upływie bólu bardzo źle się czułem. tak jakby miał niedowład lewej ręki , zawroty głowy , ogólne złe samopoczucie. Teraz co kilka dni mam podobnie czuje tak jakbym lewą ręką nie do końca władał mrowienie i zawroty głowy. Wszystkie badania krwi mam w porządku. Mam tylko podwyższone ciśnienie około 140/90 a zawsze miałem książkowe... Zapisałem się do neurologa ale termin mam za 2 miesiące a prywatny kosztuje koło 200 zł na co mnie nie stać. Jakieś rady co mogę zrobić lub co to może być ? bo ciężko mi tak funkcjonować i jak nigdy nie bałem się o swoje zdrowie to teraz się o nie obawiam.

Może ból głowy od skoku ciśnienia....Cholesterol zbadaj i uzywaj cos ziołowego na obniżenie ciśnienia [np. płyn z jemioły z apteki bez recepty0.Może też ginkofar?Lekarz na pewno sprawdzi jak tam w głowie i szyi twoje naczynia wyglądają...., bo chyba tu o to chodzi...zaznaczam,żem nie lekarz.