Madziorek78 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jestem tu nowa z nerwicą borykam się już 5 lat i cały czas na lekach do sierpnia tego roku było wszystko w porządku od września jest różnie raz lepiej raz gorzej czasami nawet bardzo źle biorę leki Lexsapro teraz już 15mg atarax 3x dziennie i Pregabolin Sandoz raz dziennie w sumie jest nawet nieźle teraz gdyby nie te jeszcze poranne lęki strach sama nie wiem jak to nazwać mam nadzieję że to przez pogodę wszystko i za nie długo będzie wszystko w porządku .Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojej rodzinny lekowcow Pozdrawiam wszystkich cieplutko :) Cytuj Odnośnik do komentarza
elzbieta552 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Madziorek powinnaś skonsultować się ze swoim lekarzem , może pora na zmianę leków . Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcela1991 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Witam Cię ja lecze się na nerwicę lekową od 3 lat od marca biorę propranolol atarax alpragen i paroxinor mam 25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcela1991 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Mam 25 lat miewam nerwobóle pod sercem to jest od żeber moje życie się zmieniło po tych lekach wyjdę do sklepu swobodnie pojadę samochodem Ale jak mam iść do lekarza to stres Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi