Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bol kregoslupa, bole kosci i ciagle zmeczenie.

Gość 1977Radek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i prosze o pomoc. Mam na imie Radek, mam 40 lat i niestety od dluzszego czasu mam problemy ze zdrowiem. Zaczelo sie od tego ze bardzo zle sie czulem, bylem ciagle zmeczony, bolaly mnie kosci i kregoslup a na dodatek tego ciagla czulem sie senny. Na jezyku wychodzily mi co jakis czas czerwone plamy i pod pachami male guzy i po okolo tygodniu to ginelo. Po zbadaniu krwi okazalo sie ze moje Leukocyty sa obnizone na 3,1 pozniej przy drugim badaniu byly 3,5 i pozniej podeszly do 3,9 . Dzis znow sie zle czuje jestem caly obolaly, boli mnie kregoslup w wysokosci pasa i jestem senny. Dostalem znow plamy na jezyku i czuje sie poprostu zle. Glownie co powoduje to zle samopoczucie jest to ciagle zmeczenie i bole kosci i kregoslupa. Waga jaka mam obecnie to 96 kg przy wzroscie 181 cm wiem ze waze troche za duzo ale mysle ze nie jest aztak zle bym byl taki obolaly. Jeszcze co moge dodac to alkohol ktory lubialem sobie w sobote wypic ale tez nie kazda a w tygodniu jak wracalem z pracy tez lubialem wypic sobie piwko bo jakos mnie to rozluznialo i zapominalem o bolu. Ogoilnie nie musze nic pic ale wtedy wszysto mnie boli. Juz przez miesiac nic nie pilem ani piwka i bol jest i zmeczenie rowniez a nie wspomne juz nic o obolalym kregoslupie i plamach na jezyku. Jezyk byl rowniez sprawdzany przez specjaliste ale nic nie zostalo znalezione tylko tyle ze plamy wychodzic moga na tle nerwowym a nerwowy jestem bo lubie gdy wszystko jest idealnie a niestety nie jest tak latwo w zyciu dlatego tez czesto sie denerwoje i mozna powiedziec ze bez powodu. Bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Radek