Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Przebyte zawały,zakładane stendy

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem aktualnie już po 3 zawale,(28/11/2016)ostatni zawał przechodzony u córki w Irlandii,założone mi ponownie stend,ale czuje się fatalnie,przy schylaniu i najdrobniejszym wysiłku czuje duszności i ból w okolicy nad mostkiem leki,które pobieram to.Digoxin 125mg,clopidogrel,75mg,bisoprolol fumarate 2,5mg,dispersible_aspiryn 75mg i ramipril1.25mg, i to wszystko mam brać jednorazowe-rano,a po godz.18 warfin 8mg,w chwili obecnej ponownie mam ból w klatce piersiowej i teraz nie wiem,czy powinnam dodatkowo pobrać aspiryn,jest godz.21.42,czyli 12h po pobraniu pierwszej aspiryny. Czy powinnam go brać?oczekuję na szybką odpowiedz i szczerą

WYLECZYŁEM MIAŻDŻYCE - udaru i zawału jeszcze nie miałem ale byłem na najlepszej drodze do udaru i zawału. Mimo zdrowego trybu życia moje żyły i tętnice były całe zamiażżycowane. Leki z apteki zupełnie nie pomagały. Dopiero zaprzyjaźniona ZIELARKA AGATA (znajdziecie ją na Facebooku) dała mi eliksir ziołowy do picia po 3 łyżeczki dziennie. Zacząłem pić po cichu nie wierząc w skuteczność. Po 4 m-cach stosowania zrobiłem badania - tomograf i stało się coś niezwykłego - moje żyły jeszcze niedawno zatkane złogami miażdżycowym były czyste bez śladów miażdżycy !!!!!!!!!!!!!!!!! Lekarz kazał mi powtórzyć badanie bo sądził, że to pomyłka w opisie. Na szczęście to była prawda - pozbyłem się miażdżycy dzięki zielarce Agacie. Kontakt mailowy z Zielarką atopowezapaleniekrem@gmail.com