Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Piotr7991

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wczoraj wieczorem zaatakował mnie ból serca. Zaczęło się niewinnie, od lekkiego bólu w klatce piersiowej a było tylko gorzej tętno skoczyło do około 180 serce uderzało bardzo mocno aż bolał mostek i widziałem bezpośrednio jak bije do tego miałem silne drgawki i ciężko mi było oddychać trwało to blisko 2godzin gdy się lekko uspokoiło poszedłem spać ... Mam 19 lat w wieku 7 i 9 lat miałem zabieg na dziurę w przedsionku, a na komisji wojskowej lekarz nie przyznał mi grupy bo stwierdził że słyszy mocne szmery...

Gość malgorzata876

Dokładnie nie ma na co czekać tylko jak najszybciej iść do kariologa. Takie objawy mogą być wynikiem stresu albo nerwicy ale tak samo różnych chorób. Mój mąż miał bardzo podobne tylko pojawiające się regularnie i okazało się że ma poważne nadciśnienie. Na szczęście u siebie w Bydgoszczy w Centrum Medycznym Awimed trafiliśmy na bardzo dobrego kariologa który zalecił takie leczenie że mąż funkcjonuje prawie jak zdrowy człowiek. Naprawdę idź jak najszybciej bo nerwy ‘A co mi może dolegać’ też nie są wskazane ;-)