Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Ola puk puk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ola puk puk

Dzień dobry moja mama ma rwe kulszowa I jest po zawale ma uczulenie na pyralgin i paracetamol bierze leku na rozrzedzenie krwi. Lekarz leczy ja opokanem juz 8 dzień i tramalem i nadal nic nie przechodzi. Lekarz upieraj się przy tej kuracji. LEKI były zmienione z olfen i ketonalu. mama juz 3 tydzień wyje z bólu, czym ja można leczyć bezpiecznie? CO dwa dni mamy karetkę mocnym środkiem przeciwbolowym ale to nie rozwiązanie. Do podniesienia mamy potrzeba 4 facetów bo ma taki ból. Mama ma też cukrzycę

W ksiązce zielarkiej pisza tak:20deko ziel;a pokrzywy zwyczajnej zalać 6 litrami wody zimnej.Na drugi dzień podgrzać i wlać do wanny do kąpieli.W kąpieli siedzieć ,nie leżeć 20 minut,a serce musi być nad wodą.Po kąpieli nie wycierać się,tylko owinąć dużym ręcznikiem lub szlafrokiem j na godzinę położyć się pod przykryciem do lóżka.A do smarowania zalecają olejek dziurawcowy.., a winnej książce maśc Arnica z Belladonną.Zalecają tez wielokierunkową kurację: masaż,bioterapię i lek homeopatyczny Colocynthis C6--podawany co pół godziny 4 krople na łyżeczke wody lub 3 granulki w pierwszej fazie silnego bólu.Maścią smarować obręb kręgosłupa lędźwiowego,pośladków i zewnętrzne części nóg aż po ścięgna Achillesa. Zobacz jak przebiegaja nerwy kulszowe i wzdłuż tych nerwów.To tyle co pisza zielarze.