Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dziwne rzeczy

Gość On dziwne dolegliwsci

Rekomendowane odpowiedzi

Gość On dziwne dolegliwsci

Dobry wieczór, mam taki problem od pewnego czasu mam dziwne dolegliwości które uprzykrzają mi życie, otóz około rok temu upiłem się(uprzedzam pytanie- nie jestem alkoholikiem spożywam raz na miesiąc) na imprezie i od następnego dnia przeszedłem szok, zaczęło się to, że postępiło zmęczenie, otępienie i brak koncentracji później zaczęło atakować wzrok, to znaczy zaczął mi się rozpraszać i takie błyski świetlne zaczęły się pojawiać, zacząłem raz za razem łapać jakieś infekcje, pojawiły się zawroty głowy gdy odchylałem głowę do tyłu, ból głowy, występuje takie uczucie odrealnienia, wchodzę do sklepu i nie wiem co się dzieje, nie ogarniam, od jakiegoś czasu pojawiły się drętwienia w nogach i nogi z *waty* nie wiem co się dzieje ze mną, bo od pewnego czasu wydaje mi się jakbym umierał co noc, co daje nieprzyjemne uczucie zwłaszcza, że mam 21 lat. Nigdy nie byłem hipochondrykiem chodziłem do lekarza raz na 1-2 lata, więc nie zmyślam a to staje się nie do wytrzymania, byłem u neurologa ale zasadniczo nic nie stwierdził, czy ktoś może miał takie dziwaczne objawy i wie co z tym zrobić? bo już żyć się odechciewa.