Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Jaki ciśnieniomierz

Gość malgosiatoja

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam ciśnieniomierz SmartCardio marki Sanity. Mi się korzysta z niego bardzo dobrze, choć początkowo miałam trochę obaw bo jednak sama budowa trochę inna niż w tym ciśnieniomierzu co używałam wcześniej przez długie lata, ale na szczęście córka mi wytłumaczyła co i jak i jakoś poszło.

W dniu 18.02.2019 o 14:51, Gość sara napisał:

Polecam ciśnieniomierz SmartCardio marki Sanity. Mi się korzysta z niego bardzo dobrze, choć początkowo miałam trochę obaw bo jednak sama budowa trochę inna niż w tym ciśnieniomierzu co używałam wcześniej przez długie lata, ale na szczęście córka mi wytłumaczyła co i jak i jakoś poszło.

No mi też się w Smart Cardio bardzo podoba ten wyświetlacz, wszystko widać jak na dłoni, z daleka, duze cyferki, duże literki, nie trzeba się wpatrywać przez minutę zeby cokolwiek odczytać. Akumulator zdaje egzamin szybkie ładowanko, dluga praca na pelnej baterii.

Dla moich rodziców najwygodniejszy i najbardziej sprawdzonym ciśnieniomierzem jest ten od haxe. Jak tylko jestem u nich sprawdzam sobie ciśnienie i faktycznie, mierzy bardzo dokładnie, posiada różne certyfikaty, naprawdę fajny, może warto na niego spojrzeć 🙂