Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mirtor a tycie, Czy ktoś ma jakieś doświadczenia?

Gość Marcela

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam nerwice . Ostatnio otrzymałam od lekarza lek mirtor. Na ulotce i na forach jest napisane, ze ten lek wzmaga apetyt i strasznie sie ponoć po nim tyje. Nie chce tak strasznie przytyć, bo będę miala z tego powodu dopiero depresje. Czy ktoś stosował ten lek, czy zawsze sie tyje ? Proszę. morze sa jakieś osoby, które znają ten lek.

Bralam Mirtor 15mg najmniejsza dawka na noc . Dobrze działał na sen . Owszem przytylam kilka kilo ale to w przeciagu kilku dobrych miesięcy.  Fajnie zwiekszyl apetyt. Tyjesz po nim bo jesz więcej.  Trzeba to jakos ograniczac to wtedy jest w miare ok do tego cwiczyc... Alr ja zawsze bylam chuda wiec jak przytylam po mirtorze to calkiem ok wygladalam . Nabralam ksztaltow wiec tym sie pocieszalam.😀. Mi tez o to chodzilo zeby troche przytyc. Bralam go razem z venlectine 75mg . Bylo ok jak go wzielam pierwszy raz na noc wtedy kiedy jeszcze mialam duze problemy z bezsennoscia to odplynelam po chwili chcialo mi sie tak spac ze nie moglam dojsc do łóżka 😃. Tak na mnie zadzialal. Na drugi dzien bylam na znacznie wiekszych obrotach... Szybsza z energią .. Pozniej sie to unormowalo i bylo ok ale z poczatku to nadzwyczaj bardzo mialam energie nagle do życia. . z tym ze zanim go wzielam bylam w kompletnym dolku wiec to nawet dobrze wtedy wyszlo...

W ciagu 4 tugodniu po braniu Mirtoru przytylam 6 kg.Ale czuje sie z tym dobrze,bo zanim zaczelam stosowac ten lek wazylam 49-50 kg.I z tego powodu tez kompleksy.A teraz wygladam jak powinnam lek pomaga w kazda strone i jest w moim przypadku na moja korzysc psychiczna jak i fizyczna.