Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból miedzy łopatkami i przełyku ...

Gość Sebaaastian

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Sebaaastian

Witam serdecznie , piszę bo od jakiegoś czasu mam ból miedzy łopatkami czasami ten ból schodzi po lewą łopatkę , ból po lewej stronie klatki piersiowej i do tego ból przełyku , i mroczki przed oczami . Cisienie w normie 125 / 70 puls miedzy 58 a 66 w spoczynku . Dodam ze nie radzę sobie ze stresm i często wpadam w panikę mam tak jak by napady lękowe ze coś sie stanie . Do tego kilka razy mierze cisnienie i sprawdzam caly czas puls i nie wiem jak od tego sie uwolnić. Regularnie cwicze na siłowni chodz czasami mam tak ze boje sie cwiczyć ze cos mi sie stanie ze sercem itp jakies chore jazdy. Dodam ze ostatnio mialem robione EKG nic nie wykazło tylko jakis delikatny przerost ale lekarz nie zalecił dalszej diagnostki bo to była wtedy wizyta na pogotowiu gdzie spanikowałem bo zabolała mnie lewa ręka i myslalem ze zawał i tak sie zdenerwowałem ze mialem nagły skok cisienie i tetno 90 . Prosze o porady bo nie wiem w jakim kierunku diagnostyki isc ale na jaką terapie sie udać