Derk13 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Witam Miesiąc temu przeszedłem zawał . Wyniku czego miałem wykonaną koronarografię z angioplastyką i założeniem dwóch stentów. Dzisiaj byłem w PZU złożyłem wnioski o wypłatę odszkodowania zgodnie z moją polisą : - pobyt na OIOM (jednorazowe) - pobyt w szpitalu w wyniku zawału - uszczerbek na zdrowiu wyniku zawału -poważne zachorowanie ubezpieczonego teraz się zastanawiam, czy nie powinienem złożyć za operację chirurgiczną. Koronarografia wraz z angioplastyką i założeniem 2 stentów chyba podchodzi pod zabieg chirurgiczny ? Wiem, że czeka mnie *wojna* pisanie odwołania do PZU po orzeczeniach. Zwłaszcza dotyczących zawału. W paźdz8ierniku mam zaplanowany zabieg wszczepienia bajpasów, więc jak zawał nie zakwalifikują jako ciężką chorobę, to już bajpasy powinni. Najlepsza była Pani z PZU, proszę złożyć po zakończonym leczeniu ! Zapytałem, co jak się nie doczekam zakończenia ? Tutaj nastała cisza :( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Derk13 Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Zgodnie z wykazem Operacji Chirurgicznych PZU https://www.pzu.pl/c/document_library/get_file?uuid=aab6f606-41ea-494f-a7ee-8baa214f60b8&groupId=10172 217 Przezskórna balonowa angioplastyka tętnicy wieńcowej Czyli jest w wykazie, jako operacja II stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aleksandras Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Czy dostał pan odszkodowanie za zawał Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi