Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Arytmia?

Gość Adrian masds

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Adrian masds

Witam cierpie na nerwice lekowa napadowa,podejrzewam od jakis 7 lat ostatnio zrobilem sobie echo serca ktore wykazalo ze posiadam powiekszona scianke lewej komory 5,7 mm lecz lekaz powiedzial ze jest to nieznaczące powiekszenie , gdyz uprawiam sport od 12 lat i jest to normalne , do tego lekko nie domykajaca sie zastawka ,lecz bardzo minimalnie nie domykanie platka,czym narazie mam sie tez nie przejmowac powiedzialem ze łapia mnie pod koniec treningu jakies migotania w klatce gdy juz tetno jest okolo 170 poszedłęm na EKG wysilkowe przy 4 stopniu , ostatnim przekroczylem bariere 165 i sie zaczeło w 3 sekundy czy tam 5 skoczylo do 220 trwalo 55 sekund zanim unormowalo sie, cisnienie do 3 poziomu nie przekraczalo 140 wiec w normie ,lecz teraz boje sie wejsc na bierznie zeby znowu nie dostac tego czegos moge zrobic ciezki trening na silce ale bierznia 5min i sie zaczyna musze wtedy przestac posiedziec z 4 min zebys sie ogranac , a nastepne pare dni boli mnie glowa,duszno mi boje sie ozycie i ze umieram chyba wlacza sie nerwica dodatkowo....miał ktoś moze coś takiego ?

Gość Adrian dfdfx

Dodam ze juz nie pale , nie pije wogole od 4lat okolo, nigdy nie bylem zwolennikiem, palilem marichuane przez 3 lata dlugo lecz juz z 4 lata nie pale,jadłem odzywki kreatynowe,lecz tez juz nie biore z 2 lata....w sumie tylko nerwica mnie dobijała jak nie jadłęm antydepresantow ,wiec jem teraz escitil ktory srednio pomaga ;/ i do tego to cos...