Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica?

Gość julka999

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Od trzech miesiecy miewam dosc dziwne(?) problemy ze zdrowiem. Czesto uciska mnie w klatce piersiowej, cos jakby mnie w sercu uciskalo, ale to nie to. Mialam robione EKG serca i wszystko jest w porzadku, tak samo lekarz rodzinny stwierdzil, ze z sercem wszystko gra. Od ostatniego czsdu pojawily sie dusznosci, czesto nie moge brac glerbokiego wdechu i ciezko mi sier oddycha. Zaraz po tym mam wrazenie ze umre, ze zemdleje, zxe cos mi sier stanie. Zle tez znosze wysokie temperatury, jeste! wtedy ospala, glowa mnie boli, najchetmiej spedzilabym caly dzien w lozku. W tramwajach i miejscach publicznych czesto dostaje atakow paniki. Mam tylko 17 lat i mam dosc traumatyczna przyszlosc.. Ktos moze mi pomoc i powiedziec czy to nerwica? Co powinnam z tym zrobic?

No dobra a jakie badania robiłaś do tej pory. Czy w twojej rodzinie ktoś na coś się leczy. Czy może ostatnio miałaś jakąś radykalną zmianę diety albo czy ostatnio chorowałaś-przeziębienia,gorączki. Czy przyjmujesz jakieś środki bez recepty, albo czy ostatnio odwiedzałaś dentyste,basen,studio tatuażu miałaś pobieraną krew,ugryzł cię komar albo kleszcz czy jakieś inne zwierzę cię zadrapało,albo czy na jakiejś imprezie piłaś czy jadłaś coś co potencjalnie mogło być niewłaściwie przygotowane.Jak widzisz możliwości jest wiele i można by tak wymieniać jeszcze długo ale to jedyna droga by próbować dojść do tego co się stało i kto lub co może za to odpowiadać.