Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Problem ze stopami

Gość Wanila

Rekomendowane odpowiedzi

Zamiast osypywać nogi talkiem lub wydawać tyle samo kasy na pięć par tanich butów co jedne porządne lepiej wydać kasę na leczenie toksyną botulinową. Wchodzisz do lekarza na 15 minut, stopy są bezboleśnie ostrzyknięte i zapominasz o mokrych butach czy skarpetkach na całe życie! Botulina Dziewczyny!!! Raz na zawsze mam spokój, teraz jedne buty potrafię nosić trzy sezony. Sprawdza się także zimą gdy w biurze mogę bezproblemowo cały dzień biegać w kozakach..

Również spróbowałam tej metody i ostrzyknełam miejsca w których bardzo się pocę toksyną botulinową i nie będę tego żałować nigdy w życiu. Teraz mogę ubierać co tylko zechce i nie martwię się o ogromne plamy na koszulce bądź o mokre buty! Polecam

Jestem zachwycony efektem jaki uzyskałem po ostrzyknięciu miejsc w których pocenie się dla mnie było normą czy z wysiłku czy bez zawsze mi towarzyszyło. A teraz jestem kilka miesięcy po ty jak się na zastrzyki zgodziłem i mam święty spokój. Polecam ludziom którzy mają jakiekolwiek wątpliwości.

Również mam pozytywną opinie na temat zastrzyków toksyną botulinową. Byłam już zmęczona ciągłym staraniem się ukryć tego co mam pod koszulką, ale udało się zwalczyłam strach przed zabiegiem ostrzyknięcia się i czuje się jak wolny człowiek. Pozdrawiam