Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dezodoranty

Gość eywyn

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, znam je. Mineralne daję mojej 11-letnie córce bo rzeczywiście są lepsze ale jak dla mnie za słabe. Już po kilku godzinach w biurze miałam poplamione bluzki pod pachami. Słaby to komfort, co z tego, że ekologia! Więc poszłam na całość bo moja potliwość pod pachami po prostu przeszkadzała mi w życiu zawodowym i osobistym czyli po prostu.. ostrzyknęłam sobie pachy.. :) Niby śmieszne ale toksyna botulinowa jest od lat antidotum na nadpotliwość. Nawet chyba po to została pierwotnie wymyślona. Poczytaj sobie o leczeniu nadpotliwości. Dojdziesz do tego samego, co ja. Powodzenia!

Jestem zachwycony efektem jaki uzyskałem po ostrzyknięciu miejsc w których pocenie się dla mnie było normą czy z wysiłku czy bez zawsze mi towarzyszyło. A teraz jestem kilka miesięcy po ty jak się na zastrzyki zgodziłem i mam święty spokój. Polecam ludziom którzy mają jakiekolwiek wątpliwości.

Jak się dowiedziałem o tej metodzie to pomyślałem, że świat oszalał no bo przecież jak można wstrzykiwać sobie botoks na to by przestać się pocić. A jednak zrobiłem to i faktycznie działa. Mija już 4 miesiące od zastrzyków toksyną botulinową a potu brak. Polecam