Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Co na atak nerwicy w trakcie ataku ?

Gość Sonia76

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,od jakiegoś czasu zmagam sie z tymi atakami i mam pytanie odnośnie tabletek. Ostatnio by wykluczyć źródło ataków zrobiłam badanie EMG, sprawdziłam tętnice i żyły w nogach bo od drętwienia nóg zaczynają się ataki i neurolog ostatecznie stwierdził że wszystko u mnie oki z nerwami obwodowych,mięśniami i tak dalej a po opisanych przeze mnie objawach stwierdził nerwice. Polecił melisę i tak dalej albo wizyte u psychiatry. Na wizyte u psychiatry musze troche poczekać ale jutro mam wizyte u rodzinnego i stąd moje pytanie. Jaka tabletka pomaga wam w chwili ataku ? Ja w sierpniu miałam dwa na kacu po alkoholu i jeden bez alkoholu. Codziennie czuje sie normalnie nic mi nie dolega ani fizycznie ani psychicznie jednak lepiej bym się czuła gdybym miała coś przy sobie co pomoże w razie draki. W sobote ide na wesele może z dwa piwka wypije bo więcej się boje ze względu na atak kacowy. Nie planuje leczenia ciągłego tabletkami bo nie mam częstych ataków chciałabym mieć tylko coś na daną chwile. Jutro będe u rodzinnego może mi coś przepisze jak polecicie ?