Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Oddział Nadciśnienia w Aninie

Oliweczkaaa

Rekomendowane odpowiedzi

WItam, wiem że takie wątki się już przewijały ale raczej były stare. Pytanie kieruję do osób leczonych w Aninie na nadciśnienie na tym oddziale: 1. Jak oceniacie ten szpital? Podejście lekarzy, zaangażowanie, pielęgniarki? Jak oceniacie warunki? Sale ilu osobowe? Czysto? Łazienki? Jedzenie? 3. Jak długo trwa diagnostyka nadciśnienia? Więcej niż tydzień? 4. Czy robią dużo badań? Czy jest konieczność badań inwazyjnych? 5. Ile czeka się na przyjęcie jeśli ma się skierowanie na oddział? Dziękuję za informacje

Hej! Leczę się w Aninie od lat, ale na tym oddziale nigdy nie byłam. Osobiście bardzo dobrze oceniam ten szpital? Podejście lekarzy i lekarzy jest bardzo dobre. To są specjaliści wysokiej klasy. Warunki pobytu są tez bardzo dobre. Sale dwu - trzyosobowe, każda z łazienką i szafa na ubrania pacjentów. Jedzenie też pyszne. Do tego w holu głównym są bufet z tanim i bardzo dobrymi daniami i dwa sklepiki świetnie wyposażone w jedzenie, ubrania, gazety itp. Poza tym są tam bankomat i skrzynka pocztowa. Czysto? Łazienki? Jedzenie? Nie wiem, jak długo trwa diagnostyka w Twoim przypadku i czy są konieczne badania inwazyjne, takie jak cewnikowanie serca czy koronarografia. Ja miałam tam holtera, echo, rezonans magnetyczny, tomografię. Nie wiem też, jak długo się czeka się na przyjęcie na oddział, ale jeśli ma się skierowanie z poradni tamtejszej, to ok. trzech miesięcy. Pozdrawiam