Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból,Kłucie Serca u nastolatka

Gość Wojtek123123123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Wojtek123123123

Witam mam 14 lat i mam pewny problem z (najprawodobniej) z sercem EKG nic nie wykazało . Badania z krwi , moczu wykazały się dobrze a ostatnio od tej niedzieli 2016.08.14 w nocy gdy próbowałem iść spać kręciło mi się w głowie,gdy leżę na stronie serca chwilami czuje jakby mocniej biło mi serce .] (Nie mogę oddychać ,kluje mi w sercu a jak oddycham to małymi porcjami powietrza[po chwili przestaje , najczęściej przestaje gdy leżę na plecach] ). Proszę o pomoc .

A może opiłeś się za dużo coli, jakichś red bulli albo innego syfu w puszkach?Nigdy tego nie pij.Żadnych napojów energetycznych.Pij soki zrobione w sokowirówce z marchwi z dodatkiem buraka, kompot z jabłek,żadnego picia w kartonach, puszkach ze sklepu..Mama niech ci narobi soków z owoców na całą zimę: z czarnego bzu, z aronii,z malin.To jest zdrowe picie ,a nie jakieś chamikalia.Poczytaj jakie właściwości zdrowotne ma np. sok z aronii. Kup sobie tez dobry miód rzepakowy i pij przez 2 miesiące.Wieczorem należywrzucić łyżke miodu do zimnej przegotowanej wody[szklanka], niech sroi do rana.Rano zamieszać i wypić na czczo.Można dodać troszkę soku z cytryny.A do szkoły można sobie tez robic taki napój: miód, woda i sok z cytryny.Poza tym kup sobie jedno opakowanie Magne B6. No i neospasminę lub nervosol, który można zażyc przy nagłym kłuciu lub bólu serca.Zamiast normalnej herbaty na śniadanie i kolacje rób sobie herbatę z kwiatu głogu,mozna kupic w sklepie zielarskim.Ma b,. dobry smak i dobry wpływ na serce.I nie jeść śmieciowego jedzenia.Pic sok z marchewki.