Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dobry neurolog Warszawa

Gość Misza756

Rekomendowane odpowiedzi

Gość maremare

Jak w Warszawie to dr Chodakowska - Żebrowska jest świetna. Byłem u niej kiedyś w szpitalu MSWiA, ale nie wiem, czy jeszcze tam pracuje, na pewno przy Bukowińskiej się pojawia, bo moja mama ostatnio tam do niej chodziła. Dobrze diagnozuje (nie karze robić badań bez podstawy do tego) i dobiera leki, a ja ją lubię szczególnie za życzliwe podejście i taką... ja wiem... energię życiową pozytywną, jakby to nie brzmiało :D Ale to już prywatne odczucia. W każdym razie polecam.

Gość magdalenaww

Również poszukuję dobrego neurologa z Warszawy i podzielę się tym, że czytałam w internecie opinie na temat kliniki PsychoMedic i każdy twierdził, że są najlepsi i maja najlepszych lekarzy. Ich dodatkowym atutem jest rejestracja online, która działa przez 24h/7. Myślę, że właśnie tam umówię się na wizytę.

W dniu 4.02.2017 o 10:44, wiolaa7 napisał:

W klinice PsychoMedic mają kilku dobrych, doświadczonych neurologów - mają dobre opinie i wieloletnią praktykę, także warto ich sprawdzić. Można się do nich zapisać online na stronie kliniki lub telefonicznie, podaję numer 22 253 88 88

Popieram. Naprawdę są w stanie pomóc. Mają dobre podejście do pacjenta, sprawiają, że czuje się on pewnie i bezpiecznie. Dbają o jego dobro i chcą dla niego jak najlepiej. Sporym plusem jest również to, że można się do nich umówić na konsultacje online.

Gość halina

Mój ojciec chodzi do dr Rafała Roli (z CM Medicum) i sobie chwali. Mówi że konkret lekarz, zadaje dużo szczegółowych pytań oraz prowadzi badania bez pośpiechu. Generalnie skupia się na znalezieniu źródła bólu i naprawy go a nie tylko uśmierzenia bólu na jakis czas lekami

W dniu 7.05.2019 o 13:51, Gość halina napisał:

Mój ojciec chodzi do dr Rafała Roli (z CM Medicum) i sobie chwali. Mówi że konkret lekarz, zadaje dużo szczegółowych pytań oraz prowadzi badania bez pośpiechu. Generalnie skupia się na znalezieniu źródła bólu i naprawy go a nie tylko uśmierzenia bólu na jakis czas lekami

Dr Rola pracuje teraz w szpitalu ortopedycznym Gamma na Żoliborzu. Polecam, mi tez pomógł w sprawie bólu ręki. Ostatecznie okazało się, że to torbiel uciskała nerw. Po leczeniu farmakologicznym torbiel się wchłonęła.