Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Jak wygląda wasze życie z nerwicą?

asss321

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moje pytanie brzmi tak jak w temacie, a mianowicie jak wygląda wasze życie z nerwicą oraz jak dajecie sobie z tym radę? :) ja na to choruje już od 31-ego maja 2015 r. i początki były bardzo ciężkie, nie funkcjonowałam, nie brałam leków tylko lądowałam na sor-ze i u swojej pani doktor. Dziś leczę się psychiatrycznie i farmakologicznie, jest już lepiej, nie poddaje się, jeśli do następnej wizyty nic mi nie będzie to będę zmniejszała dawkę leku. Boję się tego oraz boję się że za niedługo znów będę miała jakiś straszny objaw ale wiem że już nie mogę się poddać, jak jestem na prostej i mam otwarte drzwi do tego żeby z tego wyjść to muszę zrobić coś od siebie i tylko przez nie przejść, bo jak się zamkną to już może być tylko gorzej.

Ja cierpię na tą przypadłość już 2 lata ,dwa lata bez żadnych leków.Jest coraz lepiej pozbyłem się lęku przed miejscami publicznymi,ataki paniki mam bardzo żadko i takie małe że opanowuję je dość szybko. Niestety życie obrzydzają mi skurcze dodatkowe serca do których już przywykłem które jednoczesnie mnie wkurzają.No i jeszcze PIECZENIE PLECÓW. Staram się normalnie pracować i się nie przejmować.