Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Pulsowanie lewego boku pod piersia

Gość Marllllennn6

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marllllennn6

Co moze oznaczac pulsowanie lewego boku? Dokladnie pulsowanie zaczyna sie z boku pod lewa piersia a konczy sie 25cm nizej..tak mi pulsuje caly lewy bok. A najczesciej tylko u gory. Usg robione 2miesiace temu wyszlo ok. Badania krwi ok. Pulsuje mi od 2miesiecy. Tylko to czuje jak sie poloze na ta lewa strone. A jak przyloze reke to tez czuc. Meczy mnie to bo nie boje sie ze cos noe tak.pare miesiecy temu mialam mocne nerwy(potem nagle dopadla mnie nerwica) wszystlo przeszlo.a teraz te pulsowania

Od około miesiąca odczuwam nieustanny dyskomfort po lewej stronie brzucha, tuż pod zebrami. Czasami jest to uczucie zimna, czasami klujacy ból (pojawia się też i na plecach i w okolicach pecherza), czasami dziwne wrażenie przelewania, a czasami pulsowanie w brzuchu. Ostatnio doszła tez podwyższona temperatura, biegunka i takie silne uczucie pulsowania w ramionach i udach. Wszystko pojawiło się tuż po tym jak miesiac poczułam coś w rodzaju pęknięcia pod mostkiem i coś jakby rozlanie. Byłam u trzech lekarzy, poki co robilam badania krwi, ktore wyszly idealnie i ekg, co wskazało przyspieszona prace serca. Lekarze podejrzewają newice, dostałam leki uspokajające i dusputalin retard na poprawienie pracy jelit, ale to nic nie pomaga. Czy ktoś miał podobnie? Jest się czym martwić? Rzecz jasna naczytalam się roznych rzeczy w internecie i juz każda ciężka choroba mi do mnie pasuje. Mam przez to wrażenie, że lekarze trochę mnie olewaja, żaden nie dał mi skierowania na dalsze badania, a na prywatne mnie nie stać. Nie wiem czy jest sens zawracać głowę kolejnemu lekarzowi...