e2w2a Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Mam problem i jestem tu, od jakiegoś czasu zauwazyłam że moj brzuch pulsuje unosi sie w rytm serca ale niepokoje sie bo jest coraz wiekszy podobny jak do ciąży..ale to nie mozliwe chyba..aa na dodatek mialam okres w lutym w kwietniu brak w maju był a czerwiec i lipiec nadal nic.. nie pokoje się.. co to? aa na dodatek wciągam coraz czesciej brzuch i unoszę oczy do górnej powieki, czy te objawy oczu i wciągania bzucha to nerwica? Jakiś specjalista jest tu? Cytuj Odnośnik do komentarza
e2w2a Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Jestem 16latka Cytuj Odnośnik do komentarza
elzbieta552 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Koniecznie musisz iść do ginekologa , tylko badanie w gabinecie da Ci odpowiedź , ginekolog zrobi Ci USG macicy i podbrzusza , nie wstydź się ginekologa to tylko człowiek . Z mamą porozmawiaj , jeźeli nie jesteś w stanie z nią rozmawiac to z ginekologiem porozmawiej , ale wszystko wskazuje na ciążę . Cytuj Odnośnik do komentarza
e2w2a Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 W zeszle wakacje i dwa lata temu cly rok mialam okrs a w wakacje lipiec sierpien nie mialam a we wrzesniu normalnie znowu był .. Cytuj Odnośnik do komentarza
elzbieta552 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Masz zaburzenia , musisz koniecznie iść do ginekologa ,. Cytuj Odnośnik do komentarza
e2w2a Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Jakie zaburzenia? co die dzieje? od czego to? waga? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Jeśli zero seksu i o ciąży nie ma mowy, to i tak trzeba iść do ginekologa.W tym wieku jeszcze może się tak zdarzać,że okres jest nieregularny. A USG zrobic trzeba. Koniecznie.Do ginekologa marsz.Ale jeśli uprawiasz seks, to ciąża może być.... Cytuj Odnośnik do komentarza
e2w2a Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Jai ciaza jak w zeszle wakacje bie mialam okresu przez 2 miesiace a we wrxesniu sie pojawil i byl notmalnie aa w tym roku jskos tak na zmiane.. i co??? w zeszle wakacje tez myslalam ze to ciaza ale nie wiem jak bo nie uprawialam s... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość JANUSZDG Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 E2W2A Ponieważ sama piszesz, że: *ale niepokoje sie bo jest coraz wiekszy podobny jak do ciąży..ale to nie mozliwe chyba*... to chyba sama podejrzewasz ciążę. To, co było w zeszłym roku jest tu nieważne... ważne co jest teraz... Konieczna wizyta u ginekologa (sama wiesz najlepiej, czy teraz uprawiałaś seks, kiedy i czemu sama podejrzewasz ciążę). GINEKOLOG konieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
e2w2a Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Nie uprawialam seksu nigdy bo niby z kim xd aaa to ze wciagam brzuch to jakas nerwica czy co????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza
e2w2a Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 A i jeszcse w tym miesiecu na birliznie mialam jedną większą plamke krwi..myslalam ze to poczatrk okresu w tym mieisacu ale nic.. jakies zaburzenia mama, albo jeszcze nieregularne miesiaczki.. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
e2w2a Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Mam* Cytuj Odnośnik do komentarza
klaudiachowaniec1989 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Odkwaś organizm zrób badania - żywej kroplki krwi to podstawa do diagnozy stanu zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi