Gość Marllllennn6 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam. Moje wyniki zawsze byly idealne. Np 3miesiace temu myslalam ze jestem chora na wszystko. Wszystko mnie bolalo odwiedzilam z 20lekarzy rodzinnych oraz mialam 4razy ekg.echo serca. Usg jamy brzusznej. Gastroskopie. Badania krwi w ciagu pol roku (5razy). Tarczyca tez. Kazde wyniki ok. Wszystko w jak najlepszym porzadku . To lekarze stwierdzili ze to pewnie nerwica. Wszystkie objawy mialam jak wy nerwusy. Od glowy po stopy . Bule. Kolatania serca. Szybko puls. Od miesiaca objawy mi sie uspokoily. Ale oczywiscie nie jestem pewba czy to nerwica na pewno.... teraz mam strach bo odczuwam w brzuchu takie jakvy drgania . Noe widac tego ale jakby delikatnie czuje. Boje sie ze to moze byc np aorta albo cos innego.... Bylam znow na badaniach i okazalo sie ze w ciagu miesiaca obnizyla mi sie hrmoglobina i zelazo. Mam anrmie. Dlaczego w ciagu miesiaca taka zmiana nagle ?? I co z tym uczuciem drgania.. isc na usg znowu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Jak robią USG jamy brzusznej, to oceniają szerokość aorty brzusznej,chyba ,że jest zasłonieta przez gazy w jelitach.przed adaniem parę dni pobrać espumisan, by gazy znikły i nie zasłaniały obrazu.jedz czarne jagody oraz kminek z majerankiem.Należy kminek i majeranek zmielić w proporcji wagowej 1:1. Wymieszać, dac do słoiczka zaręcanego i uzywać 4x dziennie po pół łyżeczki rozmieszane w letniej wodzie.To działa na jelita rozkurczowo i przeciwzapalnie.A może zajęłabyś się rozruszaniem swego ciała i chodziła na basen,albo na rower? Pływanie rozluźnia wszystkie mięśnie i relaksuje oraz oddala mysli o chorobach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marllllennn6 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 No ja juz sama nie wiem . Bo miala. Usg 3miesiace temu. Wynik idealny. A od tygodniaodczywam drgania w srodku. Juz nawet patrzylam na brzuch i nic nie drga nie widac ale w srodku czuc . Caly brzuch po bokach. Po srodku. Chyba ze juz tak mi sie to wmotalo w glowe. Hmmm. Nie wiem ale ja to czuje. A usg nic nie wykazalo 3miesiace temu. Chyba ze cos sie narobilo od tamtej pory. A moze to byc objaw anemi??. Bo tak samo. Wyniki miesiac temu krwi idealne a teraz ztobilam badania i za niska hemoglobina i zelazo. (Anemia) tez tak nagle. Moze te drgania przez to Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kiki Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Napisz jak w nocy z tymi wibracjami i jak sypiasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi