Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dziwne przypadłości

Gość Lukeic

Rekomendowane odpowiedzi

Mierzę się z dziwną przypadłością, od przeszło roku, to znaczy nie wiem co mi jest, może miał ktoś podobne objawy. Otóż od roku przeszło towarzyszą mi strasznie nieprzyjemne dolegliwości. Mam problem z widzeniem otóż, wzrok mam dobry, jednak po kilku sekundach rozmywa on się totalnie i przechodzi w stan zawieszenia, w ogóle towarzyszy mi totalna dezorientacja, wręcz demencja, mam wielkie problemy z koncentracją z nauką, muszę czytać po kilka razy jedno zdanie by je zapamiętać, zawroty głowy, najczęściej po przebudzeniu się, dodatkowo mam mrowienie nóg, a raczej stóp przed snem , wzmożona senność, dziwne uczucie płytkiego oddechu, jakby coś blokowało płuca, bo czuję lekki ból w płucach, dodatkowo nasilają się stany lękowe. Z apetytem nie ma problemu Te stany nie pozwalają mi normalnie funkcjonować, bo zamiast zajmować się życiem myślę ciągle nad tym co mi się dzieje, czy miał ktoś podobnie?

LUKEIC Wszystko wskazuje na nie dotlenienie mózgu , może być spowodowane złym odżywianiem , mało wody pijesz , lub żywności przetworzonej za dużo jesz , musisz nauczyć się prawidłowo oddychać , koniecznie udać się do neurologa , nie dotlenienie mózgu grozi udarem niedokrwiennym . Oczywiście sprawdzić płuca . Nie bagatelizować objawów tylko udać się do lekarza pierwszego kontaktu , on Ciebie pokieruje na dalsze badania .