Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Pytkaaa123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pytkaaa123

Witam mam 21 lat . Od 6 miesiecy zmagam sie z dziwnym rodzajem bolu . Jest on w okolicach prawego luku rzebrowego i przepony . Jest to bol kujacy i wprowadzajacy mnie w ogromny dyskomfort . Czasami rowniej zdarzaja sie sile ataki w ktorych padam na podloge bardzo blada o pojawiaja sie problemu z oddychaniem . Ostatnio bo spozyciu czego kolwiek moja przepona robi sie bardzo wypukla i czesto jest mi przy tym nie dobrze . Bylam juz u kilku lekarzy . Na poczatku stwierdzili ze to bol miesci spowodowany praca fizyczna . Praca zmieniona bol nadal powraca . Pozniej zapalenie oplucnej . Rowniej obalony . Kamienie nerkowe bo badaniach rowniej nic nie wykryto . Macie jakis pomysl ?

Jeszcze dodam źe nie regulatne wypróźnianie oraz jak ktoś lubi gorzką czekolade , powoduje nie droźność jelit , widziałam w szpitalu kobietę z bólami i nie mogli lekarze znaleść przyczyny , wreszcie po czterech dniach lekarz nie wiedząc co robić zalecił lewatywę , o dziwo kobiecie wszystko przeszło , zalecili jej źeby uważała co je , zalegająca treść w jelitach to najgorsze świnstwo dla człowieka .