Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Pomocy

Gość taktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Gość taktorzysta

Witam wszystkich tu obecnych. Od pewnego czasu dziwnie się czuję . Byłem u lekarza pół roku temu wtedy wszystko było ok. Ale teraz już chyba nie jest. moje objawy: -szum uszu ( praktycznie cały czas) -dodatkowe skurcze ( rzadko ale występują) -dziwne uczucie jak bym był pod wpływem alkoholu taki jak by nie ja tylko ktoś a ja obok patrzał na to wszystko -zawroty głowy ( dość często) Ale nigdy nie omdlałem lecz uczucie jak bym miał zaraz paść jak mucha - uczucie jak by ciężkiej głowy -ucisk w szyi ( nie zawsze ) -zimne poty ( bardzo rzadko ) -uczucie jak by drżenia kończyn lecz nie zauważalne gołym okiem Czy ktoś miał lub ma coś podobnego ? Trochę się boję a teraz mam nocki więc do lekarza pójdę najwcześniej jutro po południu. Proszę o pomoc

Mało płynów pijesz takie jak woda mineralizowana , do 2 litrów dziennie w gorące dni , klasyczne zaburzenia elektrolitowe , niski sód i potas w organiźmie jest niebezpieczny , koniecznie do lekarza zrobić wyniki , a teraz pić sok pomidorowy , oraz wodę z cytryną to powoli poprawi samopoczucie , banany mają duźo potasu oraz pomidory ,