Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Alkohol a leki przeciwdepresyjne

Gość longin

Rekomendowane odpowiedzi

lukas mam prośbe napisz jak długo bierzesz coaxil i ile razy dziennie mnie to przepisała lekarka 2 tygodnie temu.jak długo trzeba czekac na efekty ,narazie biore 3 razy dziennie.Co do picia to jak brałam tranxene to mogłam okazjonalnie wypic ale przy tym leku niewiem.Aczasem napiłabym sie piwa lub wina

Oxzazepam to benzodiazepina działa na receptory GABA taksamo jak alkohol wiec niemozna mieszac tych substancji co do tritico to piłem przy tym leku ostro. Lekarz powiedział że mozna, natomiast jakos sie tam łączy zapene gdyz na kacu miałem silne odczucia niepokoju jakby objawy depresji

Gość ka19842208

Ja wczoraj wzielam 3 tabletki coaxil ,wypilam na to 5 piw i zyje :-)oczywiscie nie polecam ,ale zdarzylo mi sie wypic i jak widac nic mi sie nie stalo .tak wiec coaxil nie reaguje z alkoholem czasem mozna sobie wypic.na zdrowie .

W dniu 19.04.2008 o 21:02, Gość janet22 napisał:

ja biore trittico cr na depresje i tak sie zastanawiam czy piwko moge wypic na to psychiatra powiedzial mi ze nie :( pozdro dj.janetblack@wp.pl

Powiem z własnego doświadczenia ze tez bralam i wypiłam nawet 3 piwka przy dawce 2* 1\3. W dzien i czułam się okej.  Albo po prostu jak juz wypiłam to najczęściej jej nie brałam na noc. 

zamiast alkoholu .... Stosowałam olejek CBD  5% essenz decarboxylated  i brahmi przetestujcie ten zestaw ja dostałąm go na www konopiafarmacja pl  i polecam z całego serca. Miałam depresję i okropne migreny. Brałam leki od lekarza, ale kiedy do swojej kuracji dołączyłam olejek cbd… CUDO! Zaczęłam normalnie spać po nocach, uspokoiłam się, zrelaksowałam, a ból głowy odchodził natychmiast. Ten olejek to jak połączenie tabletki przeciwbólowej i środka na uspokojenie.  mam wrażenie że alkohol pogłebia depresję nie polecam

https://goldengalaxy.ru/sposoby-zarabotka/kak-zarabotat-na-fotoshope Экономическая сущность лизинга Вакансии фотограф удаленно Подготовим документы для открытия салона красоты. Оформляем срочно все договора для поддержания санитарного благополучия объекта - под ключ. Гарантируем прохождение проверок. Проводим лабораторные исследования. -Документы для открытия -Документы для Роспотребнадзора, СЭС - САНИДЕЗ)~AEMacro(Cell(I,2,first)30 139,00)~AEMacro(Cell(I,2,last)33 171,00)~AEMacro(CellDelta(I,2,first,I,2,last) Успех любой МЛМ-компании основан на грамотно продуманной концепции и сбалансированном бизнес-плане, как и любой другой вид бизнеса. Однако как сам МЛМ-бизнес, так и его концепция, имеют много отличий от трад...

https://goldengalaxy.ru/terminy/chto-takoe-diversifikatsiya-prostymi-slovami Ликбез инвестора Биткоин краны 2019 которые платят Собрали 30 рабочих способов по заработку денег с помощью инстаграма*: от заработка на лайках и комментариях, до работы инстаграм*-менеджером и контент-мейкером.)~AEMacro(Cell(I,2,first)30 139,00)~AEMacro(Cell(I,2,last)33 171,00)~AEMacro(CellDelta(I,2,first,I,2,last)? Чем игра на фондовой бирже отличается от размещения ставок на спорт? ?Где выше риски и больше вероятность выигрыша? ? Экспресс-курс рационального беттинга – База знаний «РБ»