Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bol nogi po koronarografi i podwyzszone WBC

lukiwir

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc wszystkim mam dwa 3 pytanka moze ktos z was mial podobnie 4 tygodnie temu mialem koronarografie dalej boli mnie noga tzn pachwina i okolice i dalej mam krwiaka tzn juz maly i wyblakly lecz jeszcze jest. Czy to normalne ze jak nacisne reka to bedzie mnie bolalo i to po 4 tygodniach ? Dodam ze niem am zakrzepicy usg dopler 2 tygodnie temu badanie d dimery w piatek 144. Czy mogl sie zrobic tetniak rzekomy ? Ale czy na usg by nie wyszedl ? Drugie to przepisano mi lek betaloc 50 jest super biore go tydzien zero arytmi ale po 4 dniach brania mam susznosc dusi mnie dosyc mocno a choruje na astmę bylem u dwoch lekarzy i twierdza ze to nie od leku tylko niby mam jakiegos wirusa i mnie dusi stwierdzil tak lekarz bo ni stad ni z owad mialem femp 37,5 zrobiono mi tez wyniki w piatek i wszystko ok procz 3 parametrow CRP 3.4 wsumie zawsze takie mam WBC 12,3 norma do 10 i LYMPHh 4,4 norma niby do 3,5 zawsze przez cale zycie morfologie mam dobra wiec skad ta leukocytoza ? Bialaczka ? Czy raczej rzeczywiscie wirus jakis mnie dopadl jak myslicie i czy isc gdzies dalej z tym do lekarza

Doszedl dodatkowy objaw bol przedramienia jak by zyly ale nie wiem bylem dzis u kardiologa sprawdzil mi noge powiedzial ze dalej jest stan zapalny i przepisal mi teraz na noge voltaren zel reka powiedzial ze nic tam zlego nie widzi przy dotyku i ucisku nie boli tylko tak rozrywa sama od siebii mowil ze te podwyzszone wyniki to od nogi dziwne nie ? Ale coz heparyna juz smarowalem mascia z kasztanowca tez olfen bralem ale tylko 3 tabletki zoladek odmowil i jakas pokrzywke dostalem zostal wiec woltaren jak za tydzien powtorzyc wyniki mam i ewentualnie usg nogi w okolicy pachwiny nie wiem po co ale mam nadzieje ze sie ustabilizuje :-) trzeba byc dobrej mysle a tak na marginesie slyszal ktos by krwiak po koronarografi schodzil juz ponad miesiac i jeszcze jest a w dodatku ze stanem zapalnym ?