Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ablacja na ulicy Długiej w Poznaniu

Gość marlena

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,mogę powiedzieć jedynie to że lekarze na ul.Długiej uratowali moją przyjaciółkę której pękł tętniak rozwarstwiający aorty.Jej juz praktycznie nie było.Ale jest dzięki umiejętnościom i kompetencjom tych lekarzy.Dużo słyszałam o Klinice na ul.Długiej-same pozytywy które jak widać się potwierdzają takze myślę że ablacji nie ma się co bać:)
Witam.Muszę powiedzieć,że mi uratowali życie w szpitalu na Długiej.Było to w 1983 roku,a operował mnie wspaniały kardiochirurg Docent Poniżyński.Miałam poszerzane żyły tętnicze.Wtedy jeszcze ablacja nie była znana,więc pozostawili mi zespół WPW,który miałam ablowany w zeszłym roku w grudniu,ale w Katowicach.Ale sentyment do szpitala poznańskiego pozostał do dzisiaj.Pozdrawiam i życzę udanego zabiegu.

Do Anka 157, bardzo dziękuję że się odezwałaś ! Ja mam miec robioną ablację przez dr.Waśniewskiego z powodu napadowego migotania przedsionków (izolacja żył płucnych) .Boję się , ponieważ właściwie nie ma nigdzie żadnych informacji od osób które to miały robione na Długiej i z jakim efektem?! Pełno jest info o Warszawie , Zabrzu itp. o Poznaniu właściwie nic i dlatego martwię się!

Witam wszystkich serdecznie ja bede miala ablacje robiona na Dlugiej w grudniu lub w styczniu prowadzi mnie doktor Adrian Gwizdala bardzo sympatyczny i konkretny lekarz moja mama miala robiona ablacje 8 lat temu rownierz tu w Poznaniu przez doc.Błaszyka bardzo dobry sympatyczny czlowiek polecam wszystkim szpital na ul.Długiej w Poznaniu:-)

27 lutego mialam robiona ablacje z powodu migotania przedsionkow przez dr Wasniewskiego. Bardzo sympatyczny czlowiek. Jest dwa tygodnie po zabiegu i troche sie martwie bo przez ten czas mialam raptem trzy dni bez migotania. Dodatkowo mam czestoskurcze. Wiem ze tak moze sie dziac przez jakis czas ale jestem niecierpliwa a mialam nadzieje na lepsze zycie. A tu... z moim pechem pewnie bedzie: "wszystkie panny ze slizgawki do poprawki" 😆

Również miałam robioną ablację przez dr Waśniewskiego (byłam zadowolona z opieki pana doktora oraz z pobytu w szpitalu na długiej w Poznaniu). Pierwsza ablacja przyniosła efekt ale nie na tyle satysfakcjonujący by odpuścić temat. Po 4 miesiącach wróciłam na kolejny zabieg- ten przyniósł efekt całkowitego wyleczenia. W dalszym ciągu pozostaje pod opieką kardiologiczną. Pozdrawiam