Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Marihuanna, serce i utrata przytomnosci, padaczka

Gość ganjaman155306

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ganjaman155306

Pierwszy raz sprobowalem palenia i nic sie wielkiego nie dzialo zaczely trzasc mi sie rece i troche sie slabo zrobilo ale to byla mala dawka. Bedac poza domem w pierwszy dzien troche popilem a w nastepny poczatkowo lekko sie napilem spalilem jedna porcje potem znowu lekko sie napilem i spalilem druga dawke, to palenie bylo w odstepie moze 1-2 h. gdy wszedlem do domu siedzialem sobie grajac na telefonie i nagle robi sie ciemno i zemdlalem, spadlem z krzesla i po chwili zaczalem sie telepac tak z 3 sekundy i lezalem jeszcze chwilke i mnie obudzili. Ale czasem mam dziwne wrazenie jakbym mial cos pod serecem albo czasem mi jakos dziwnie bilo. Czy powinienem cos z tym zrobic, prosze o powazne odp?

Gość oleole34

Niby trawa mówią najmniej szkodzi, ale jak widzisz źle wpływa na organizm chyba sam się o tym przekonałeś, ponadto widziałem już na jednym forum (nie pamiętam jakim) jak ludzie co palili, brali coś dłuższy czas skarżyli się, że używki rozum im odebrali, siadła im psychika i mieli dziwne jazdy. Jak chcesz wiedzieć czy z Tobą wsio ok idź do lekarza porób badania krwi, zrób echo serca, ekg, ekg holtera i niech kardiolog oceni jak pracuje twoje serce bo przeszedłeś jednak nieciekawy epizod moim zdaniem, może to na tle alkoholu i używek, nikt święty nie jest wiele osób próbuje z ciekawości, ale większość pewnie woli normalne życie i nie wchodzi w dalsze próby, ale są i tacy co się wciągają, ale narkotyki ciągną ich tylko na samo dno. Taka jest prawda.