Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Odstawienie leku

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry, pisze w sprawie nerwicy, a dokładniej w sprawie odstawienia leku. Otóż cierpię na nerwicę już rok, na początku przez dwa miesiące miałam robione różne badania i nie wierzyłam lekarzom na słowo, że jestem zdrowa. Z dnia na dzień było coraz gorzej, aż w końcu wylądowałam na sorze. Od tej pory przepisali mi lek Parogen, ponieważ miałam tam konsultację psychiatryczną. Od września zaczęłam normalnie funkcjonować, zdarzały się lęki, ale starałam się z nimi jakoś radzić, czasem wybchne płaczem, bo to się staje silniejsze ode mnie. znalazłam pomoc specjalisty, chodzę tam co miesiąc, lekarz zbiera wywiad i powiedział ze jak wszystko będzie w porządku to w wakacje zaczniemy zmniejszać dawkę. Problem natomiast polega na tym, że wyjechalam na majówkę i zapomniałam wziąć leku. Nie brałam go dwa dni, w piątek i w sobotę, a dzisiaj w niedzielę czuję zawroty głowy, a dokładniej czuję jakby mi prąd przechodził przez głowę. Dziś jest niedziela, wróciłam i wzięłam lek po południu i czuję się tym przygnębiona