Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was serdecznie chciałabym bym opisać moje leki moze dzieki wam uda mi sie wkoncu normalnie wyjść z dziecmi na spacer jechac na wycieczkę otoz zaczęło mi sie to okolo 2 lat temu kiedy pierwszy raz stojac z dzieciekiem na dworzu poczulam takie dziwne dretwienie mojego ciala zimne i zarazem cieple poty rece oczywiście spocone i w głowie jedna mysl zaraz zendleje i tak jest caly czas gdy tylko odale sie od domu to zaraz mnie oblatuje strach i biegiem lece by byc go jak najblizej poprostu sie boje i gdy tylko sie od niego odalam wyliczam w myslach ile mi zajmie powrot spowrote m gdy tylko jestem juz dalej zaraz dopapada mnie ten sam lek boje sie gdy niema kogos w poblizu przestalam jezdzic sama do miasta na zakupy nawet przestalam chodzic do kosciola bo czuje ze zaczynam sie dusic ciężko polykac sline i wogole zawroty glowy we wrześniu bedie chest mojej coreczki a na sama mysl ze musze isc do kościoła dopada mnie lek ze moge zemdlec niebylam z tym u lekarza ponieważ chciałabym zwalczyć to sama proszę pomoście mi to okanac tak bardzo chciałabym z dziecmi wychodzic na plac zabaw jezdzic po centrum handlowym i wogole :(

Witam cię mam dokładnie to samo..strach lęk przed wyjściem trzęsie się we mnie wszystko,nogi jak z waty byłam już u wszystkich lekarzy..ostatni jakiego odwiedziła był psychiatra stwierdził depresję. Ale ja walczę z tym,wychodze mimo że się boję i nie myślę że się zaraz przewróce myślę o czymś innym rozmawiam z dziećmi(mam 3 wspaniałe dziewczynki) chodzę na plac zabaw i powiem ci że mi po 2 godzinach przechodzi..czuję się dobrze tylko obawiam się że strach powróci ale będę walczyć mam dla kogo😃 także dużo zdrowia

Ten lęk jest zbyt powaźny , zamieni się z czasę w jeszcze większą paranoje , koniecznie trzeba to leczyć , nie wstydzić się psychiatry , dobrze dobrane leki pozwolą w pełni cieszyć się źyciem. Nie leczona depresja , fobia lękowa doprowadzì do pogorszenia stanu psychicznego , nie czekać na najgorsze .