Patrycja89657 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Witam od już prawie roku mam objawy takie jak: kołatanie serca, szybkie męczenie się duszności zazwyczaj w nocy, ból głowy i taka nie pewność wieczorami. U lekarza byłam i nic niepokojącego u mnie nie wykryto, niby to tylko dojrzewnie ale strasznie się boję. Czy wam też się tak zdarzyło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
magdaG Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Nie piszesz ile masz lat . Ale tak w trakcie dojrzewania dzieją się róźne rzeczy , Twoje lęki powodują taki stan , pij codziennie melisę 1x rano i 1x wieczorem systematycznie codziennie to pozbędziesz się lęku i niepokoju , powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza
Patrycja89657 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Przepraszam mam 12lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Patrycja89657 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Czyli nie mam się czego bac?? Cytuj Odnośnik do komentarza
ADAM08418 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witaj... w twoim wieku to bardzo prawdopodobne ze wlasnie na dojrzewanie sprawia problemy, osobiście znam jedna dziewczyne która w wieku 13-16 lat miała podobne problemy a nawet większe bo zdarzalo jej się nawet zemdleć na chwile, były obawy i domysły az zrobili jej wszystkie najlepsze badania które pokazaly ze jest calkiem zdrowa i wtedy tez stwierdzono ze okres dojrzewania jest przyczyna. Każdy organizm inaczej znosi takie zmiany wiec możliwe ze tez u ciebie tak się dzieje. Sa to objawy które wywoluja panike i strach a to jeszcze poteguje dolegliwości bo serce jest bardzo wrażliwe na stres ale jeśli jest zdrowe to nic mu nie będzie gdy raz po raz mocniej zastuka. Również polecam melise, ewentualnie jakies tabletki ziolowe np. positivum, ale tez bez przesady... to sa srodki które nie szkodzą a mogą przynieść ulge. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Patrycja89657 Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Bardzo dziękuje za odpowiedzi, lepiej się czuję gdy wiem że nue jestem sama z tym problemem i z tym że to całkiem normalne. Jeszcze raz dziękuje i życzę zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza
ADAM08418 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Nie ma sprawy, ja w okresie dojrzewania tez miałem niezle jazdy także co nie co rozumiem. trzymaj się:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi