Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Przeskakiwanie serca po szybkim chodzie

Gość Misia p

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,miałam dizisiaj taki incydent,a mianowicie szłam szybko z kolezanka do rosmanna bo ona speszyła sie do pracy,weszłysmy do srodka tam było dosc ciepło,po jakis 2 minutach zaczełam czuc arytmie-jesli tak to sie anzywa a mianowicie serce zaczeło mi przeskakiwac,raz bic szbciej,raz wolniej,wyszłam na dwór i zaczełam mierzyc sobie puls na szyi i czułam dosłownie jak bije szybko po czym sie,, zatrzymuje,, zaczyna bic wolniej...jak to sie nazywa czy to migotanie....dodam ze 2 tyg temu byłam w Annie na badaniam poniewaz jestem po operacji zastawki,miałam ostatnio troche stresu nowa praca,ale cyz taki szybszy chód mógł spowodowac takie obajwy?? powiem szczezre ze sie przestarszylam,rano piłam kawe i brałam ibuprofen bo boała mnie głowa....co o tym myslicie...czy to mogło byc cos powaznego-badania wyszły narazie w poradku jesli chodiz o moja wade....bo keidys na pewno czeka mnie wymiana zastawki....ale sama nie wiem co mam sadzic,zdarzało mi sie ze nieraz czułam kołatania ale jeszcze nigdy i czułam az tak zeby serce zwalniło,a potem przyspieszało....:( :(