carloss1900 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam od kilku lat mam problem polegający na tym że często pije czyli co 5 min napoje jakie spożywam to coca cola 2l w jeden dzień 2 litry herbaty 1l wody mineralnej gazowanej 1L soku raczej nie zdarza się to w upały czy jest to cukrzyca i jakiego typu. proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nie wiem po co tu piszesz, wystarczy zrobic bad. krwi na czczo i po wypiciu wody z cukrem.I wszystko jasne.Dziwi mnie, że od kilku lat tego nie zrobiłaś.Wodę z sokiem z cytryny oij ,a nie słodzone napoje,colę...itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Wpisz sobie: ile cukru w litrze coli--a dowiesz się ,że w takich napojach jak:7UP,Pepsi, coca cola,Sprite,red bull,Tiger w jednym litrze jest tyle cukru, co 22Kostki!!!!! Trudno w to uwierzyć ,ale to prawda.I takie napoje powodują otyłość.I uzależniają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi