Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Samopoczucie

carloss1900

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, ja właśnie teraz się czuję okropnie, mam arytmię, ale nie tak wielką, żeby brać leki... raz jedne miałam przepisane ale czułam się po nich jeszcze gorzej... i wolę nic nie brać... a wracając do tematu, piłam wczoraj i paliłam papierosy, nie jakieś wielkie ilości... rano jechałam do pracy autobusem i musiałam wysiąść z autobusu, zrobiło mi się czarno przed oczami, otwarte oczy a ja nic nie widzę, szłam na ślepo, pot na ciele, duszność i przerażenie... dziś cały dzień przeskoki w sercu... straszne to jest, że znajomi mogą się normalnie pobawić, napić i nic im nie będzie... a mi rano coś takiego się przytrafia... nie mam tego często, ale to najgorsze uczucie świata.. dziś postanowione, nie mogę i tyle... trzeba żyć zdrowo, odstawić używki... :/

Jak ktoś słaby lepiej przejść do nie picia ale napicia się okazjonalnie z umiarem i najlepiej czegoś co dobrze toleruje, dobrym drinkiem jest pinacolada szczerze polecam bardzo mało alkoholu, fajny smak i każdy może to pić nawet dzieci bo tam % tyle co w pączkach ;-) Trochę trudny do przygotowania, ale warto, ewentualie drink z wodki, sok, może winko, ale z umiarem - papierosy odstawić tam nie ma nic co byłoby na plus, a jak ktoś lubi to mieć paczkę i przy znajomych też okazjonalnie inaczej szkoda się męczyć, a nie wszyscy mają warunki słonia.