carloss1900 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam od dzisiaj rana zle sie poczułem na początku dostałem dreszczy zawroty głowy białe zamazane plamy przed oczami jeśli chodzi o serce bije normalnie jestem śpiący brak uczucia nudnosci jesli chodzi o alkochol to byla to duza ilosc w dniu wczorajszym Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa35zToF Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 To masz odpowiedź... Zatrucie alkoholowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
carloss1900 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 To jest pewne ? i jak to leczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pomocnaaaaaaaaaa Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Masz po prostu kaca. Który potrafi być dokuczliwy. Przede wszystkim odeśpij. Pij dużo wody, weź magnez, witaminę C i inne minerały jakie znajdziesz w domowej apteczce. Woda z cytryną jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Wody z miodem się napij.Nie miałam w życiu kaca, bo nigdy nie pije aklkoholu,ale to ze wzrokiem mnie niepokoi,.Czy to kac? Niech się pijący wypowiedzą.Alkohol z pewnego źródła? Cytuj Odnośnik do komentarza
paulip Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Hej, ja właśnie teraz się czuję okropnie, mam arytmię, ale nie tak wielką, żeby brać leki... raz jedne miałam przepisane ale czułam się po nich jeszcze gorzej... i wolę nic nie brać... a wracając do tematu, piłam wczoraj i paliłam papierosy, nie jakieś wielkie ilości... rano jechałam do pracy autobusem i musiałam wysiąść z autobusu, zrobiło mi się czarno przed oczami, otwarte oczy a ja nic nie widzę, szłam na ślepo, pot na ciele, duszność i przerażenie... dziś cały dzień przeskoki w sercu... straszne to jest, że znajomi mogą się normalnie pobawić, napić i nic im nie będzie... a mi rano coś takiego się przytrafia... nie mam tego często, ale to najgorsze uczucie świata.. dziś postanowione, nie mogę i tyle... trzeba żyć zdrowo, odstawić używki... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość facet Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jak ktoś słaby lepiej przejść do nie picia ale napicia się okazjonalnie z umiarem i najlepiej czegoś co dobrze toleruje, dobrym drinkiem jest pinacolada szczerze polecam bardzo mało alkoholu, fajny smak i każdy może to pić nawet dzieci bo tam % tyle co w pączkach ;-) Trochę trudny do przygotowania, ale warto, ewentualie drink z wodki, sok, może winko, ale z umiarem - papierosy odstawić tam nie ma nic co byłoby na plus, a jak ktoś lubi to mieć paczkę i przy znajomych też okazjonalnie inaczej szkoda się męczyć, a nie wszyscy mają warunki słonia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi