Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bóle po prawej stronie utrzymujące się 2 tyg

Gość Seketo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Moje problemy zaczęły się jakiś miesiąc temu. Po treningu piłki nożnej którą uprawiam od 10 lat wieczorem w nocy zaczęła mnie boleć klatka po prawej stronie przy tym Doszły wymioty i biegunka wylądowałem w szpitalu gdzie zrobili mi ekg, rtg i krew okazało się że wszystko ok przynajmniej z badań. Lekarz powiedział że mogły mi zaszkodzić nagetsy i frytki które zjadłem po treningu piłki nożnej. Po wyjściu ze szpitala ciągle odczuwalem dziwny dyskomfort w klatce piersiowej po prawej stronie, więc Poszedłem do lekarza rodzinnego który znów zrobił mi badania ekg i krew i znów było wszystko ok przepisal mi tylko POLOCARD. Minął miesiąc i bóle z prawej strony znikły ale teraz czuje je po lewej stronie plus ból pleców i dziwne lęki że coś się zaraz stanie raz nawet w pracy musiałem stanav bo czułem jakby serce mi szybciej biło ale ustąpiły to w ciągu minuty Góra dwóch. Ktoś orientuje się co mi może dolegac problem z serce? Stan przedzawalowy? Nerwica?

Jeśli cię dokładnie zbadali, to może to z powodu jakiej asymetrii kręgosłupa, mała skolioza czy coś i boli po jakimś urazie na treningu?A może warto zbadać hormony tarczycy?Może też być od tego,że sie sam nakręcasz bojąc się,że to Bóg wie co ?I na przyszłośc nie jedz śmieciowego jedzenia.Przecież frytki przez tydziń smażą na tym samym oleju!! Dlatego twój przewód pokarmowy zastrajkował. Na trening lepiej coś lekkiego z domu sobie bierz.A do picia może np.Zimna przegotowana woda+ sok z jednej cytryny+ miód.TO jest prawdziwy napój,a nie jakies sztucznie słodzone i sztucznie barwione, którym to piciem sie systematycznie podtruwasz.Może być też zwykły kompot ugotowany z jabłek+ cukier i cynamon. Przymnajmniej coś naturalnego,a nie jakieś chemikalia.

Akurat naszla mnie ochota ogólnie dobrze się prowadzę jem przyzwoicie staram się omijać śmieci, w przyszłym tyg planuje wybrać się do kardiologia prywatnie i zrobię echo serca, ogólnie czuje ból po lewej stronie pleców a wczoraj jak się nachylealem to bolało po prawej str klatki ból przechodzi jakby jeszcze pod pachą lewej ręki